fbpx

nilsgisli.dk

G:talks’ JULEQUIZ 2018

 

VIND FANTASTISKE JULEGAVER DEN 24. DEC 🎅

G:talks og G:talks’ venner giver dig muligheden for at vinde fantastiske præmier den 24. december. 🎁
 
Svar rigtigt på fire spørgsmål og deltag i konkurrencen om et lod til lodtrækningspuljen den 24. december, hvor jeg finder de heldige vindere af de mange forskellige præmier i puljen.
Se de mange forskellige præmier HER…
DELTAG i denne uges julequiz HER…

Læs om reglerne for G:talks’ julequiz her:

Deltag i G:talks’ 4 x julequiz i løbet af december og VIND et lod til lodtrækningspuljen den 24. december, hvor vinderne af de fantastiske præmier i puljen trækkes.
Hver mandag frem til den 24. december findes der 5 heldige vindere, der alle får et lod med i lodtrækningspuljen. Vinderne af disse lodder offentliggøres på G:talks’ Facebook-side efter lodtrækningen blandt de rigtige svar til ugens julequiz.
Det er kun muligt at deltage 1 gang pr. quiz. Så har du ikke 100% rigtige i denne uges quiz, så må du prøve igen ugen efter. Der udgives en ny julequiz mandag den 03, 10 og 17 december.
Denne konkurrence er ikke associeret med Facebook på nogen måde. Konkurrencen udbydes af G:talks og data afgivet i forbindelse med konkurrencen vil ikke blive videregivet til Facebook eller tredjepart.
Præmierne er venligst sponseret af venner af G:talks, der ønsker at bidrage til den gode julestemning blandt G:talks følgere på de sociale medier. Derfor håber vi, at I vil like G:talks på Facebook, Soundcloud og følge med på YouTube – men det er ikke en betingelse for at deltage i konkurrencen.

PRÆMIERNE:
Du kan se alle præmier ved at klikke HER…
Puljen af præmier vil blive opdateret løbende frem til den 24. december.
Præmiernes værdi vil stå beskrevet i forbindelse med billedet af præmien. Og skulle du være så heldig at vinde denne unikke præmie, kan den ikke ombyttes til kontanter eller en anden præmie i puljen.
Konkurrencen slutter den 24. december, hvor der trækkes lod blandt de mange vinderlod i lodtrækningspuljen. Vinderne offentliggøres på G:talks’ Facebook-side kort tid efter at vinderne er fundet. Ved deltagelse i denne konkurrence giver du samtidig G:talks lov til at offentliggøre dit navn på G:talks’ forskellige platforme, hvis du skulle være så heldig at vinde et lod til lodtrækningspuljen og/eller hvis du skulle være så heldig at vinde en af de mange præmier den 24. december.
 
LODTRÆKNING:
Vindere af lod til lodtrækningspuljen findes;
– mandag den 03. december
– mandag den 10. december
– mandag den 17. december
– mandag den 24. december
 
Vindere af de flotte præmier findes den 24. december 2018.

Facebook Comments